Известие

Collapse
No announcement yet.

Висяща букса до дизел помпата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Висяща букса до дизел помпата

Здравеѝте,

Днес като погледнах под капака ми направи впечатление, че една букса виси до дизел помпата. Направих няколко снимки да видите за какво става дума.

Къде трябва да влезе това чудо??
    Attached Files
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '03 (Distinctive)

Първоначално публикувано от perrier Покажи съобщение
    Здравеѝте,

Днес като погледнах под капака ми направи впечатление, че една букса виси до дизел помпата. Направих няколко снимки да видите за какво става дума.

Къде трябва да влезе това чудо??
    Сложили са ти горивен филтър без датчик за вода, На следваща смяна е хубаво да си сложиш такъв.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Сложили са ти горивен филтър без датчик за вода, На следваща смяна е хубаво да си сложиш такъв.
      Значи да предполагам, че тази букса отива в датчик за водата? А мога ли да продължавам да си карам така или да очаквам нещо да гръмне в скоро време .

Също да попитам, това комплект с горивният филтър ли си е? Не мога ли да си сложа датчика по-рано?

Comment

Първоначално публикувано от perrier Покажи съобщение
        Значи да предполагам, че тази букса отива в датчик за водата? А мога ли да продължавам да си карам така или да очаквам нещо да гръмне в скоро време .

Също да попитам, това комплект с горивният филтър ли си е? Не мога ли да си сложа датчика по-рано?
        Със скъпите горивни филтри е комплект, с евтините си го подменяш със стария. Принципно нищо няма да гръмне. На някои филтри можеш да навиеш датчика на някои не.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Нищо няма да гръмне, но е добре да си го сложиш. Аз много не обичам нещо да не ми е в ред с колата

Comment

всички горивни филтри за наще которници имат от доло врътка. можеш да си источваш филтъра или да му завиеш датчика.
            JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
              всички горивни филтри за наще которници имат от доло врътка. можеш да си источваш филтъра или да му завиеш датчика.
              Турчин, има два вида филтри. На едните не можеш да завиеш датчика
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                Турчин, има два вида филтри. На едните не можеш да завиеш датчика
                Абсолютно точно, последния попаднах на такъв и се опитаха да ме убедят, че е все едно............ Не им повярвах и казах, че ще сменя сервиза за маслото и набързо купиха такъв за датчик от конкуренцията им. А иначе ако искаш да си купиш филтър с нов датчик, мисля беше около 60 лв. Ако ти няма датчика или не си сигурен, че работи коректно, по-добре купи сега нов с датчик и после на всяка смяна сменяй филтъра и оставяй датчика.

Comment

Аз да ти спестя едно развиване на филтъра ако си намериш датчик - не пробвай да го сложиш на този филтър, няма да стане...
                  Просто този модел филтър е за кола без датчик за водата в него, както вече ти обясниха. Няма грешки от компа, няма драми ако караш така.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                    Аз да ти спестя едно развиване на филтъра ако си намериш датчик - не пробвай да го сложиш на този филтър, няма да стане...
                    Просто този модел филтър е за кола без датчик за водата в него, както вече ти обясниха. Няма грешки от компа, няма драми ако караш така.
                    мерси, ще го имам напредвид като сменям филтъра.

Comment

Working...
                    X